Den private side

Velkommen til min private side, her finder du nogle oplysninger om personen bag hjemmesiden. Et kort tilbageblik hvor vi starter med begyndelsen, og de seneste og dermed opdatering ligger i bunden:

Født på Horsens Sygehus den 16. aug 1971 kl 23:55, og dermed født i løvens tegn. Den yngste i en børneflok på 4, så jeg har altid måttet “kæmpe” imod søskende som var større, klogere og ikke mindst stærkere.

Har boet i Horsens hele mit liv, dog uden at jeg har taget skade, håber jeg. Askevej, Sundvej, Nørrebakken, Åboulevarden, Sønderbrogade, Skolesvinget, Engblommevej, Silkeborgvej i Lund og nu Langgade 18B er de adresser hvor jeg har boet.

Min barndom foregik i villakvarteret ved Nørrestrand, villavejene omkring Askevej tillod at vi unger kunne lege ud på gaden,  De fleste i området havde børn i samme alder, så legen foregik enten ude på den stille villavej, nede ved Nørrestand eller rundt i haverne.

Jeg gik i folkeskole på Langmarkskolen og var færdig som årgang 1988 (10.B).   Skolen var lidt alternativ på mange måder, og eleverne var ikke altid guds bedste børn, så det stillede krav til alternativ tankegang og indlæring.

Men de fleste af lærerne havde vores respekt og de brændte for opgaven, så der var rimeligt styr på sagerne.  Dengang var der specialklasser og inklusionen var endnu ikke rigtigt opfundet, så de mest urolige blev undervist i specialklasserne og vi andre almindeligt larmede blev placeret ved bordet lige foran læreren.

Som mange af de andre drenge i klassen spillede jeg fodbold i HFS, startede som miniput og sluttede som juniorspiller.  Så 2-3 gange træning, 1 kampdag og så op på stadium og se De Gule hver anden weekend.    I min første kamp var vi bagud 0-1 , så kom jeg på banen og scorede begge mål. så vi vandt 2-1  og blev sæsonens topscorer..  på 4. holdet  og derefter gik det ned af bakke og til sidst droppede jeg fodbold som aktiv.   Tak til de mennesker som gad træne en flok talentløse drenge, specielt Kirsten og Niels som lavede et kæmpe arbejde i mange år.

Udover fodbold var højdepunkterne i min barndom den årlige sommerferie i fiskekonens  sommerhus i Juelsminde, og en enkelt tur til Rhodos med mine forældre.    Ellers var det mine søskende som stod for underholdningen og nabobørnene, og familiebesøgene på Fyn.

I 1984 blev mine forældre skilt, så vi forlod mit barnsdomshjem og jeg boede sammen med min mor på 3. sal på Sundvej.    Der begyndte min ungdom og min interesse for IT startede, først med en lånt Atari2600 og så fik jeg min Commodore Vic20, senere en C64 og Amiga.

Det betyd at interessen for fodbold i HFS dalede (i takt med mine evner og kondi), det var sjovere at spille på computeren.   I 1988 skulle jeg vælge hvad jeg ville efter folkeskolen, og valget stod imellem hash-rygende studenter og smarte business mænd m/k så valgte jeg handelsskolen.

3 år senere fik jeg en fin blå hue (HHX).

Så var jeg en tur inde ved militæret, min karriere hos kamptropperne ved Slesvigs Fodregiment blev dog en kort “fornøjelse”, da jeg efter aftale blev hjemsendt efter 5 uger, jeg kunne ikke se formålet med at aftjene min værnepligt, og da den store ABC- ekspert påstod at atomvåben ikke var farlige, fik jeg nok og bad om at blive hjemsendt.  Kombinationen med 12 mandsstuer , fest og ballade (mest ballade), befalingsmænd der var nogle unge knægte, der udnyttede deres sergent-magt og undervisning i førstehjælp, hvor der blev opfordret til at bryde Genève konventionen mht. til skadede fjender.   Havde ansøgt om at komme ind til telegraf-tropperne i Fredericia og havnede det helt forkerte sted.

Jeg er uddannet som markedsøkonom i 1994 (Vejle Handelsskole), hvilket gav mig en grundlæggende viden om marketing mv.

Bla bla der kommer nok mere på et tidspunkt…