Bikeren

Mit liv som biker

Som ung var det vildeste jeg kørte rundt på en Puch Max, så det lå ikke i kortene at jeg skulle køre MC som voksen.   Men da jeg ramte panik-alderen, så tog jeg kortet i dybeste hemmelighed og chokerede familie og venner.

Jeg skulle lære alt fra bunden, og jeg var på hold med folk havde kørt MC i mange år… enten uden pap eller fordi de skulle have nyt pap.   Men bestod da både teori og køreprøven, og fik lært at blinke, skifte gear og kigge efter trafikken på samme tid helt uden at vælte.

Kørte det første år på en lille Hyosung XRX 125D, det var en god idé lige at lære gear-skifte andet at kende, før jeg købte en “rigtig” mc.   Fik kørt en del km. på den lille orange, det var en dejlig sommer.

Billeder af min nuværende MC – Suzuki DL650 –  V-strom AL2 (årgang 2012).

Jeg har været ude på et par længere ture, bl.a. til Rock Am Ring i 2012, og i 2013 var jeg ude på langtur til Bleiken i Norge… små 2000km på under et døgn.

Jeg er rigtig glad på min hvide hest, så fortryder ikke valget, den passer fint til mit behov…. at kunne pendle imellem Horsens og Kolding, og at jeg ikke får ondt i rumpen, når jeg kører langt.